• ТРГОВСКИ КОНСУЛТАНЦИИ И ПЛАНИРАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИИ

  Citadel Trade е консултантска и едукативна платформа која го прави тргувањето профитабилно и без стрес.

 • ВРЕМЕТО Е ПАРИ, ДОКОЛКУ СЕ ЕДУЦИРАТЕ СЕГА ЌЕ ВИ СЕ ИСПЛАТИ ПОДОЦНА.

  Користењето ги нашите едукациони алатки ќе го подигне Вашето инвестиоциноно знаење на следното ниво.
  - Е-книги
  - Обуки од професионалци
  - Вебинари

 • МОЌНИ ИНВЕСТИЦИОНИ АЛАТКИ

  Citadel trade на сите клиенти им ги обезбедува вистинските алатки за Вашата инцевстициска стратегија.

  Имајте ги алатките кои се лесни за употреба и исто така најновите сознанија од нашиот тим на специјалисти.
  -Сигнали
  -Вести
  -Анализа

Новости

Real Time Economic Calendar provided by Investing.com.
Powered by Investing.com

За нас

Citadel-Trade го зајакнува успехот на трговците уште од 2011. Основана од високо искусни професионалци со силна позадина во финансии, трговија и применета математика, Citadel Trade прерасна во една од најголемите инвестициски заедници.

Citadel-Trade е консултантска и едукативна платформа која нуди стручни совети, коментари од финансискиот пазар, различни едукативни алатки и најдобри насоки за тргување…

"Инвестицијата во Вашето знаење секогаш се исплати најмногу" - Бенџамин Франклин.

Направете ги потребните истражувања и анализи со наша помош пред да донесете било какви инвестициски одлуки.