Управувајте со вашето портфолио со насоки на нашите експерти

Придружете се на нашата трговска заедница за да донесете подобри одлуки за инвестирање. Дознајте повеќе за нашите планови за претплата

Одберете го вистинскиот план за вас

Ова е месечна претплата која може да ја откажете било кога

ОСНОВЕН

Само 9.99 € / месечно

Ажурирања на вести во реално време

Неделни билтен

√  3 е-книги

Ограничен пристап до сигнали

Ограничен пристап до детални вести и анализи

Неделни Zoom брифинг

Видеозаписи за трејдинг видеа со ограничен пристап

Поддршка за разговор во живо

ПРЕМИУМ

Само 49.99 € / месечно

Содржината од основниот план, плус:

Ограничен пристап до Премиум содржината

√  5 E-книги

Неограничен пристап до сигнали

Неограничени видеа со курсеви за трговање

Персоноализирани zoom состаноци и обука

Персонализирани преглед на портфолио

No payment method connected. Contact seller.

ПРЕМИУМ ПРО

Само 149.99 € / месечно

Содржината од Премиум план, плус:

Про содржина и билтени

10 напредни Е-книги

Неограничен пристап до сигнали вклучувајќи го и крипто пазарот

Персонализирано спремно портфолио на годишно ниво

Брифинг за менаџмент со пари и ризик

Сигнали за врвни идеи

VIP услуга

No payment method connected. Contact seller.