CITADEL-TRADE

Место каде што Вашата финансиска слобода започнува!

За компанијата

Citadel-Trade го зајакнува успехот на трговците уште од 2011. Основана од високо искусни професионалци со силна позадина во финансии, трговија и применета математика, Citadel Trade прерасна во една од најголемите инвестициски заедници. Citadel Trade е консултантска и едукативна платформа која нуди стручни совети, коментари од финансискиот пазар, различни едукативни алатки и најдобри насоки за тргување.
Постојано настојуваме да ја подобруваме и развиваме нашата услуга со цел да се осигураме дека она што го нудиме е далеку посупериорно од било што друго на пазарот.

Our mission​

Нашата мисија


Нашата мисија беше тогаш и сè уште е денес, да им помогнеме на луѓето да постигнат финансиска слобода преку зајакнување на нивното трејдерско искуство, обезбедување на сите инвестициски алатки и олеснување на тргувањето колку што е можно повеќе. Ние се стремиме да ја исполниме нашата цел со тоа што вистински ќе му служиме на секој член на нашата заедница. Затоа, во целата наша работа, се трудиме да го следиме „Златното правило“ да се однесуваме со другите онака како што ние самите би сакале да се однесуваат со нас.

Нашата визија

Со долгогодишна експертиза, составивме сет на алатки кои ги комбинираат нашите податоци и истражувањето на пазарот за да помогнат во решавањето на проблемите на инвеститорите. Овие алатки го отвораат патот на нашата заедница на инвеститори да ги достигне своите цели со доверба.

Our vision

Are you ready to join the best trading community ?