• KONSULENC MBI TREGTIMIN dhe PLANIFIKIM INVESTIMI

  Citadel trade është një platformë konsulence dhe edukimi që e bënë të tregtuarit përfitues dhe pa stres.

 • KOHA ЁSHTЁ PARA NDAJ EDUKIMI NЁ VETVETE DO T'JU SHPЁRBLEJ MЁ VONЁ

  Përfitoni nga mejtet tona edukuese që të tejkaloni ҫdo nivel investimi.
  - Libra elektronik
  -Trajnime nga profesionistët
  -Webinare

 • MJETE TЁ FUQISHME INVESTIMI

  Citadel trade i ofronë të gjithë klientëve mjetet që i përshtaten strategjive adekuate investuese.
  Merr tani analiza të thjeshta në përdorim dhe kërkimet relevante nga ekipi jonë profesional.
  - Sinjale
  - Lajme
  - Analiza

Lajme

Real Time Economic Calendar provided by Investing.com.
Powered by Investing.com

Rreth nesh

Citadel-Trade ka mbështetur tregtarët që prej vitit 2011. E themeluar nga profesionistë me eksperienc të lartë në Financ, Tregje financiare dhe Matematikë të avancuar. Citadel-tade arriti të formoj një nga komunitetet më të mëdha të investimit.

Citadel-Trade është një platformë konsulence dheedukimi që ofron këshillat e ekspertve, komente mbi tregjet financiare, seri mjetesh edukuese dhe udheizmet më të mira tregtare…

"Investimi në dije paguan interesin më të mirë. Benxhamin Franklin

Para se të investoni ne ju inkurajojmë të bëni kërkimet e duhura analitike me ndihmën tonë.