Let's Talk

Eja Flasim

Na dërgoni email në contact@citadel-trade.com ose përdorni formularin e mëposhtëm për të bërë pyetje, për të bërë një kërkesë ose thjesht për të ndarë një koment.

Kontaktoni

A jeni gati për të filluar karrierën tuaj tregtare?

Nëse Po, filloni menjëherë duke plotësuar fillimisht këtë formular kontakti dhe ne do t'ju kontaktojmë.