CITADEL-TRADE

Aty ku pavarësia financiare fillon

Rreth Kompanisë

Citadel-Trade ka mbështetur tregtarët që prej vitit 2011. E themeluar nga profesionistë me eksperienc të lartë në Financ, Tregje financiare dhe Matematikë të avancuar. Citadel-tade arriti të formoj një nga komunitetet më të mëdha të investimit.
Citadel-Trade është një platformë konsulence dheedukimi që ofron këshillat e ekspertve, komente mbi tregjet financiare, seri mjetesh edukuese dhe udheizmet më të mira tregtare. Ne kërkojmë vazhdimisht të përmirësojmë dhe evoluojmë shërbimin tonë në mënyrë që të sigurojmë që ajo që ofrojmë është shumë më e lartë se çdo gjë tjetër në treg.

Our mission​

Misioni ynë

Misioni ynë ishte atëherë dhe është ende dhe sot të ndihmojmë njerëzit të arrijnë lirinë financiare duke fuqizuar përvojën e tyre tregtare, duke ofruar të gjitha mjetet e investimit dhe duke e bërë tregtimin sa më të lehtë. Ne përpiqemi të përmbushim qëllimin tonë duke i shërbyer me të vërtetë çdo anëtari të komunitetit tonë. Kjo është arsyeja pse në të gjithë punën tonë, ne përpiqemi të ndjekim “Rregullin e Artë” të trajtimit të të tjerëve ashtu siç do të dëshironim të trajtohesim ne vetë.

Vizioni jonë

Me shumë vite ekspertize, ne kemi mbledhur një sërë mjetesh që kombinojnë të dhënat tona dhe kërkimin e tregut për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të investitorëve. Këto mjete i hapin rrugën komunitetit tonë të investitorëve për të arritur qëllimet e tyre me besim.

Our vision

Are you ready to join the best trading community ?