Menaxhoni portofolin tuaj me udhëzimet e ekspertëve tanë

Bashkohuni me komunitetin tonë tregtar për të marrë vendime më të mira investimi. Mësoni më shumë rreth planeve tona të abonimit

Zgjidhni planin e duhur për ju

Ky është një abonim mujor që mund ta anuloni në çdo kohë

BAZIK

Vetëm 9.99€ / muaj

Përditësimet e lajmeve në kohë reale

Buletini javor

3 Libra elektronik

Qasje e kufizuar në sinjale

Qasje e kufizuar në lajme dhe analiza të thella

Konferenca javore Zoom

Videot e kurseve të tregtimit me akses të kufizuar

Mbështetje Live Chat

PREMIUM

Vetëm 49.99€ / muaj

Të gjitha tiparet Basi, plus:

akses i kufizuar në përmbajtjen Premium

5 Libra elektronik

Qasje e pakufizuar në sinjale

Video të pakufizuara me kurse tregtimi

Takime dhe trajnime të personalizuara në Zoom

Analizim i personalizuar të portofolit

No payment method connected. Contact seller.

PREMIUM PRO

Vetëm 149.99€ / muaj

Të gjitha tiparet Premium, plus:

Përmbajtje pro dhe buletinet

10 Libra elektronik të avancuar

Qasje e pakufizuar në sinjale duke përfshirë tregun e kriptove

Portofoli i personalizuar i përgatitur çdo vit

Konferenca për menaxhimin e parave dhe rrezikut

Sinjalizime për idetë kryesore

Shërbim VIP

No payment method connected. Contact seller.